Mijn Beeldrijk

Mijn Beeldrijk voor jou

De afgelopen jaren hebben we van een aantal cliënten de vraag gehad of onze dienstverlening ook iets meer digitaal kon worden. Dat scheelt papier, maakt de dienstverlening sneller en in sommige gevallen ook nauwkeuriger. We zijn met dit verzoek aan de slag gegaan en hebben een vorm gevonden waarin we hier gehoor aan geven. Vanaf nu kan je op onze website inloggen op jouw Mijn Beeldrijk omgeving. Daar kan je het volgende vinden en doen:

•           Je adres, telefoonnummer en e-mailadres wijzigen;

•           Gegevens insturen naar Beeldrijk als je dat graag via een beveiligde omgeving wilt doen;

•           Toestemming geven voor het indienen van de aangifte inkomstenbelasting wanneer we die voor je hebben opgesteld;

•           Zien welke facturen we hebben verzonden en of er nog bedragen open staan;

•           Aangiften uit het verleden downloaden

 

Moet dat nou

Met bovenstaande idee hebben we bij een grotere groep cliënten gepeild wat men er van vindt. Tot nu toe is ongeveer de helft positief en de andere helft sceptisch. We willen niet het zoveelste bedrijf zijn dat zijn ICT standaarden verheft boven de klantwens. We bieden bovenstaande aan als extra service. Het enige waar je wel van gebruik moet maken is het geven van toestemming. We geven je alvast hieronder een uitleg hoe dat werkt. Die uitleg krijg je ook per e-mail wanneer de aangifte in concept klaar is. Mocht je hier erg tegenop zien, bel ons dan als het zo ver is, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.

 

Inloggen

Om je verder te helpen bij het inloggen hebben we als bijlage bij deze brief een handleiding opgenomen. We gebruiken als gebruikersnaam voor jouw omgeving het bij ons bekende e-mailadres zoals dat in onze brief van eind mei 2019 hebt ontvangen.

Komt dit je niet bekend voor of is dit e-mailadres niet langer in gebruik, stuur ons dan een e-mailbericht vanaf het gewenste e-mailadres dan passen we dit voor je aan. We hebben wel van iedere cliënt een uniek e-mailadres nodig, let er daarom op dat je bijvoorbeeld niet hetzelfde e-mailadres als je partner of kinderen doorgeeft. Veel succes!

 

Papierloos

Wanneer je liever helemaal geen gegevens meer wilt ontvangen per post, dan kan je dit ook aangeven via Mijn Beeldrijk. Bij je persoonlijke gegevens kan je aanvinken dat je liever alles alleen nog digitaal ontvangt.

Mocht je vragen hebben, hulp bij het inloggen of opmerkingen over deze veranderingen dan horen we het graag.

  

Bijlage inloggen op Mijn Beeldrijk

Via de volgende link kom je bij de handleiding

Instructie Mijn Beeldrijk


================================================== -->