Word jij onze nieuwe collega?

Wellicht heb je al geproefd aan het vak van belastingadviseur en smaakt het naar meer? Of ben je op zoek naar die ene kleinschalige, informele omgeving om het vak tot in de puntjes te leren? Wij zijn op zoek naar onze 5e (parttime) adviseur en nodigen je uit om verder te lezen!

Als Belastingadviseur bij Beeldrijk werk je zelfstandig, maar je doet het niet alleen. Met de collega's binnen Beeldrijk lever je een bijdrage aan de optimale dienstverlening voor onze unieke klantengroep. Samen staan we, en samen werken we aan alle vraagstukken van onze cliënten zodat we nu en in de toekomst onze dienstverlening kunnen borgen en uitbreiden. Het team kenmerkt zich als saamhorig, informeel en gericht op meer dan cijfers. Verantwoordelijkheid en vertrouwen krijg je, inzet en plezier vragen we ervoor terug.

Wie ben jij?
Jij bent een stabiele factor waar niet alleen onze cliënten, maar ook jouw collega’s op kunnen bouwen. Je haalt energie uit het adviseren van cliënten en het beantwoorden van fiscale vraagstukken. Je werkt nauwgezet aan het opstellen van jaarrekeningen, aangiftes inkomstenbelasting/omzetbelasting en mogelijk haal je ook plezier uit het onderhouden van onze website - dat zou ons in ieder geval enorm helpen;).


Vakkennis onderhouden is een vanzelfsprekendheid voor jou. Jouw kennis heb je opgedaan tijdens een fiscale of economische vooropleiding op minimaal HBO niveau. Heb je al vakkennis opgedaan in een vergelijkbare werkomgeving dan is dat fijn maar we bieden je ook de mogelijkheid om het vak te leren bij ons. Affiniteit met cijfers, Excel en belasting is dan wel een eis.

Belangrijke competenties die jij meebrengt zijn: zelforganiserend en adviserend vermogen, accuratesse, klantvriendelijkheid en empathie. 

Wie zijn wij?

Welkom bij Beeldrijk: een klein, informeel kantoor met 4 adviseurs en 2 ondersteuners. Wij bedienen ca. 1000 klanten in de culturele en dienstverlenende sector van kunstenaars en psychologen tot (tuin)architecten en muziekdocenten (en alles wat je hier tussen kan bedenken). Het is onze missie om de ‘kleine’ klant te helpen met een persoonlijke touch. Dit doen wij  door ons te verdiepen in de klant, wat kan betekenen dat we een tentoonstelling of voorstelling bezoeken en zelfs soms wat kunst voor op ons kantoor aan te schaffen.

Ons archief is opgezet op de voornaam van onze cliënten en wij gaan (en staan) voor duurzame en kwalitatieve relaties. In de persoonlijke aanpak ligt onze kracht. Elke dag weer staan we  klaar om onze cliënten te adviseren op het gebied van fiscaliteit. Praktische vraagstukken van vandaag en het advies voor de toekomst: wij staan klaar om onze cliënten te helpen op ieder niveau!

Wat wij jou bieden?
  • Een baan waarin je opgeleid en getraind wordt door collega’s tot zelfstandig adviseur in een veilige omgeving waar je van fouten mag leren.
  • Een baan binnen een organisatie waar aandacht is voor balans tussen werk en privé.
  • Werken in een sfeervolle, informele omgeving waar persoonlijke aandacht voor klant en collega’s hoog in het vaandel staat.
  • Prima arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!

We nodigen je uit je motivatiebrief en CV naar ons te mailen. Dit kan naar beeldrijk@beeldrijk.org. Mocht je ons nog wat willen vragen dan bel gerust. Ons telefoonnummer is 026-389 32 50

================================================== -->